SilentZone Urlati
Bine Ati venit pe SilenTzone !

Reguli # Forum

In jos

Reguli # Forum

Mesaj  a-z ++ la data de Sam Mai 08, 2010 2:01 pm

REGULI

1) Fiecare user se poate inregistra si folosi un singur cont. Inregistrarile multiple si folosirea mai multor conturi, duce la o banare permanenta a tuturor conturilor.
2) Acuzarea, jignirea, insinuarea speculativa directa sau indirecta impotriva unei persoane din staff cum ca actiunile acestora sunt de folos personal sau atacarea credibilitatii acestora in public, ca urmare impotriva celor implicati se pot lua urmatoarele masuri: in cel mai bun caz banare pe forum; in cel mai rau caz banare si pe forum si pe server.
3) Posturi sau topicuri cu continut sau link-uri pornografice, extreme politice, continut imoral si materiale ofensatoare care pot incalca legea constitutionala, sunt interzise.
4) Sunt de asemenea interzise posturi care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, incluzand pagini de download ilegal si warez. Discutiile pe asemenea subiecte vor duce automat la un avertisment.
5) Posturile ce deviaza de la subiectul topicului sau al forumului (spam/offtopic/etc), sunt indezirabile si vor duce la un avertisment.
6) Moderatorii pot sterge oricand orice imagine care depaseste masurile cerute in regulament.
7) Insultele, ofensele aduse altor useri sau a staff-ului si limbajul necorespunzator, vor fi sanctionate cu suspendarea contului pentru 31 de zile sau permanent.
Cool Echipa forumului isi rezerva dreptul de a cenzura topicurile. Acest lucru va fi marcat/notat in postul relevant.
9) Impersonarea unui membru al staff-ului (prin nume, avatar, semnatura, sau orice altceva) duce la ban permanent.
10) Nu se permit dublu posturi!
11) Nu se admite sa postezi in numele unei persoane deja banate de pe forum. Acest lucru poate duce la un avertisment pentru tine. Daca imparti contul tau cu o persoana deja banata de pe forum, va putea duce de asemenea la un ban al contului in cauza.
De asemenea nu se admite postarea in numele altei persoane, indiferent de motiv.
12) Alegeti un subiect sugestiv si potrivit topicurilor. Incercati sa insumati pe scurt problema intr-un titlu, si adaugati-l si in mesajul in sine. Nu folositi in titluri Caps Lock si nu adaugati informatii false doar pentru a atrage atentia. (exemplu: citeste asta sau vei fi arestat). Un exemplu de titlu nedorit si total gresit "AJUTATI-MA". Nu folositi URL-uri pe post de titlu pentru topic.
13) Publicitatea e interzisa in toate topicurile in afara de sectiunea "Publicitate".

Staff-ul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul ori de cate ori se considera a fi necesar.
Utilizarea acestui forum este un privilegiu si nu un drept. Folosirea acestui forum implica acceptarea acestor reguli.
Administratorii isi rezerva dreptul de a proceda asa cum este mai corect pentru o buna stare si functionare a forumului.
avatar
a-z ++
Admin
Admin

Warn Bar :
Mesaje : 83
Data de inscriere : 06/05/2010
Varsta : 25
Localizare Localizare : Romania
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Multe....si frumoase
Stare de spirit Stare de spirit : buna

http://silentzone.forumz.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum